Verzenden & retourneren

Verzenden

Nadat je bestelling door ons is bevestigd, streven wij ernaar om binnen twee werkdagen het pakket aan te leveren bij onze transporteur. Bij verzending aan jouw adres maken wij gebruik van Postnl. De zending is volgbaar. De code hiervan staat op je verzend bevestiging. In de regel levert Postnl de dag na ontvangst het pakket bij je af.

Retourneren

Herroepingsrecht / retourneren. Voor alle bestelde artikelen geldt een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel, tenzij dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, wordt vermeld. Het herroepingsrecht houdt in dat het je vrij staat binnen deze termijn de afgeleverde artikelen zonder enige verplichting te retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het artikel door of namens de consument.

Tijdens deze termijn dien je zorgvuldig om te gaan met het artikel en de verpakking. Je dient het artikel slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of je het artikel wenst te behouden. Indien je van het herroepingsrecht gebruik maakt, dien je het artikel -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan Blokje Om te retourneren, conform de door ons eventuele verstrekte instructies. Enkel de kosten voor retour zenden van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@blokjeomonline.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het artikel reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gebruik voor het retourneren het modelformulier wat bij je artikel is bijgeleverd.

Uitzonderingen herroepingsrecht / retourneren.

Maatwerk kussens kunnen niet worden teruggenomen.

Het herroepingsrecht geldt alleen voor ongebruikte, onbeschadigde en schone hondenkussens. Op maat gemaakte kussens kunnen niet worden geretourneerd.

 

 

 

 

© 2017 - 2022 Blokje Om | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel